IMG_9680


Woensdagmiddag
14:30 - 15:30 | 5 - 7 jaar 
15:45 - 17:30 | 8 - 12 jaar (VOL)

Kosten
5 - 7 jaar € 65
8 - 12 jaar € 125

Data
18, 25 januari
1, 8, 15, 22, februari 
8, 15 maart

Locatie
Emmy van Lokhorststraat 40 - Utrecht

Cursus tekenen voor kinderen
5 - 7  en  8 - 12 jaar
Ateliers Kersenboomgaard - Utrecht Leidsche Rijn

NIEUW BLOK LESSEN START OP 18 JANUARI

Wil je je kind opgeven? Mail dan naar: mail@brittdorenbosch.nl met de naam en leeftijd van je kind. Wil je op de hoogte gehouden worden van komende tekencursussen later in het jaar, vul dan het formulier hieronder in.

Voor alle kinderen in Utrecht die van tekenen houden. Een paar keer per jaar geef ik tekenlessen vanuit mijn atelier. In een reeks van zeven lessen leer je alles over verschillende tekenmaterialen en laten we onze creativiteit de vrije loop.  

Ik geef mijn lessen zo vorm dat de kinderen hun creativiteit verder ontwikkelen, hun onzekerheden overwinnen en zien met welke materialen ze allemaal kunnen werken. Er zijn opdrachten waar ze iets na moeten tekenen, en opdrachten waar ze zelf een voorstelling moeten verzinnen. Het plezier staat bovenaan, en via die weg zorg ik er voor dat ze beter leren kijken, letten op hun kleurgebruik, leren hoe schaduw diepte maakt, hoe perspectief werkt etc. Vaak gebruik ik voorbeelden van kunstenaars om een opdracht vorm te geven.

Afgelopen reeks hebben de kinderen kunst uit de middeleeuwen nagemaakt, dieren nagetekend, stapsgewijs een zelfportret gemaakt, en samen met elkaar een stratenblok vol bijzondere huizen gecreëerd. 

4tekencursus-voor-kinderen-tekenles-in-utrecht-leidsche-rijn-4
tekencursus-voor-kinderen-tekenles-in-utrecht-leidsche-rijn-3
IMG_9677
tekencursus-voor-kinderen-tekenles-in-utrecht-leidsche-rijn5
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image